U Lidlov logističko-distributivni centar uloženo 15 milijuna eura

Bez autora
Jun 01 2011

Lidl Hrvatska će krajem ove kalendarske godine otvoriti veliki logističko-distributivni centar u poslovnoj zoni općine Perušić u Ličko-senjskoj županiji. Iz Lidla su izvijestili da će LDC Perušić biti izveden na tri etaže, zadovoljavat će najzahtjevnije europske standarde u kontekstu robno-nabavne logistike, a ukupna površina zatvorenog skladišnog prostora i uredsko-administrativnih prostorija iznosit će 32.000 metara kvadratnih, uz pripadajuće parkiralište i pristupne rampe za ulaz i izlaz robe. U izgradnju je uloženo nešto više od 15 milijuna eura, a otvorenje se očekuje krajem rujna ili na početku listopada ove godine. Broj novozaposlenih u LDC Perušić bit će nešto veći od 120 osoba, uz administrativno osoblje. Centar će opremati Lidlove trgovine od Kvarnera do Istre, te od Like do samog juga Dalmacije.

U Lidlov logističko-distributivni centar uloženo 15 milijuna euraLidl Hrvatska će krajem ove kalendarske godine otvoriti veliki logističko-distributivni centar u poslovnoj zoni općine Perušić u Ličko-senjskoj županiji.

Iz Lidla su izvijestili da će LDC Perušić biti izveden na tri etaže, zadovoljavat će najzahtjevnije europske standarde u kontekstu robno-nabavne logistike, a ukupna površina zatvorenog skladišnog prostora i uredsko-administrativnih prostorija iznosit će 32.000 metara kvadratnih, uz pripadajuće parkiralište i pristupne rampe za ulaz i izlaz robe. U izgradnju je uloženo nešto više od 15 milijuna eura, a otvorenje se očekuje krajem rujna ili na početku listopada ove godine.

Broj novozaposlenih u LDC Perušić bit će nešto veći od 120 osoba, uz administrativno osoblje. Centar će opremati Lidlove trgovine od Kvarnera do Istre, te od Like do samog juga Dalmacije, ističu iz Lidla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik